Lades Smaakvol

Modeaccessoires, leren tassen, cadeaus en vlotte dameskleding

Onze producten

Onze winkel onderscheidt zich door het kleurrijke aanbod en het brede assortiment. We besteden erg veel tijd aan de inkoop van de artikelen en naast de Nederlandse producten die we verkopen, schromen we niet om voor net iets speciaals naar het buitenland te gaan, om zo weer  bijzondere artikelen voor onze winkel te vinden.

Kettingen, oorbellen, armbanden, veel leren tassen en een heel ruim assortiment sjaals tref je bij ons aan. En ook leuke cadeautjes van glaswerk en keramiek kun je bij ons vinden. 

De dameskleding die we verkopen is gericht op de vrouw van nu: eigentijds, vlot, verzorgd en smaakvol. Vaak kleurrijk, en altijd prettig draagbaar.

En hoe leuk is het om in een winkel alles bij elkaar te kunnen vinden: een nieuwe outfit, met direct daarbij passende accessoires en een gave leren tas. 

Cadeaubon
Ben je op zoek naar een mooi cadeau, maar vind je het lastig te kiezen? Dan is er uiteraard de mogelijkheid tot het geven van een cadeaubon. En de cadeaubon kun je tegenwoordig ook besteden in onze webshop: www.sieradenensjaals.nl  

De cadeaubonnen worden origineel ingepakt, waardoor het een echt cadeau is. Verder kun je kiezen voor elk gewenst bedrag en de bon heeft geen eindtermijn. Zelfs jaren later inleveren is geen probleem.

Bij Lades is het shoppen een beleving, waardoor je blij met je aankopen de winkel weer uitloopt.