Lades Smaakvol

Modeaccessoires, leren tassen, cadeaus en vlotte dameskleding

Laat je verrassen in onze winkel


Onze winkel is gevestigd in het eeuwenoude centrum van Dordrecht. 

Je kunt ons vinden in de Vriesestraat 71, 3311 NP Dordrecht. Vanaf het station is het ongeveer 8 minuten lopen. 

We zijn vijf dagen per week geopend: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17.30 uur, op donderdag is het koopavond en zijn wij in ieder geval geopend tot 20.00 uur (ivm corona kan dit afwijken, check de tabel met openingstijden). 

We hebben veel 'fans', zoals wij ze noemen. Mensen vanuit allerlei windstreken, die als ze in Dordrecht zijn, onze winkel nooit overslaan. De winkel is sfeervol ingericht en het assortiment wisselt vaak. Echt de moeite waard om eens op je gemak te neuzen tussen alle leuke artikelen.

Ons pand dateert uit ongeveer 1675 en is op zich al door de authentieke gevel een bezienswaardigheid. Het gebeurt nogal eens dat een stadsgids voor onze deur aan een groep toeristen de eigenschappen van deze typische Dordtse gevel toont. 

Het leuke van De Vriesestraat is, dat de winkeliers in de kleine panden, zelfstandige ondernemers zijn, waardoor u vaak door de eigenaar geholpen wordt.
Iedere winkel heeft een heel eigen assortiment, werkelijk de moeite waard om in dit deel van de stad te genieten van de leuke winkeltjes.
Volg dit winkelgebied ook op facebook: Dordrecht Centrum Vriesestraat Voorstraat Midden.